top of page
Search

KOE SUURENMOINEN SOTKU ENSIMMÄISTEN JOUKOSSA!

WAUHAUS on palkittu helsinkiläinen taidekollektiivi, jonka aiempia töitä on nähty muun muassa Helsingin Kansallisteatterin suurella näyttämöllä sekä urheilustadioneilla. Kollektiivin uusin teos Suurenmoinen sotku nähdään osana nyt käynnissä olevaa Helsinki Biennaalia sekä kansainvälisen ANTI-nykytaidefestivaalin pääteoksena elo- ja syyskuussa 2021.


WAUHAUSin paikkaerityinen esitys Suurenmoinen sotku kutsuu kävijän Vuosaarenhuipulle, joka on entisen kaatopaikan alueelle rakennettu virkistysalue. Auringonlaskun aikaan tapahtuvassa esityksessä kuljetaan helteen paahtaman ajuruohon, pois heitetyn materian, huokoisen ihon, antautumisen, maansiirtokoneiden ja inhimillisen mielikuvituksen maastoissa. Suurenmoinen sotku avaa näkymiä siihen valtavaan keskinäisten riippuvuuksien verkostoon, jossa elämämme muiden eliölajien ja materiaalien kanssa on rakentunut ja yhä rakentuu.


Nyt etsimme ihmisiä yleisöksi kenraaliharjoitukseen maanantaina 23.8.2021, harjoitus alkaa klo 19 ja päättyy noin klo 22. Esitys on ulkoilmaesitys. Tule kurkistamaan kulissien taakse ja näe, kuinka WAUHAUSin upea paikkaerityinen esitys syntyy. Harjoitusten jälkeen on varattu hetki sille, että yleisö voi halutessaan esittää työryhmälle kysymyksiä.


Ilmainen edestakainen bussikuljetus harjoituksiin lähtee klo 19:00 Vuosaaren metroaseman vierestä Mosaiikkitorin sillan kääntöpaikalta (katso kartta: https://www.google.com/maps/place/Mosaiikkitorin+silta,+00980+Helsinki/).


Huom! Esityksessä kuljetaan vaikeakulkuisessa maastossa, joten valitettavasti esitys ei ole esteetön. Esitys tapahtuu ilta-aikaan ulkoilmassa. Illat voivat olla kylmiä ja tuulisia, joten varustauduthan siis lämpimin, säänmukaisin vaatetuksin. Esityksessä kuljetaan välillä korkeassa heinässä, joten suosittelemme pukemaan ylle pitkät housut sekä korkeavartiset sukat, jotka voi vetää lahkeiden ylle. Suosittelemme ottamaan mukaan myös oman vesipullon. Yleisölle tarjotaan esityksen ajaksi maastossa liikkumiseen sopivat kengät. Esityksessä suositellaan maskin käyttöä.


Ilmoittautumiset koeyleisöksi sähköpostitse osoitteeseen: production@wauhaus.fi

Mainitsethan ilmoittautuessa kengänkokosi, kiitos. Paikkoja on rajattu määrä ja paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä.

LIPUNVARAUS ESITYKSIIN 24.8.–4.9.: https://helsinkibiennaali.fi/artist/wauhaus/


Kuva: Katri Naukkarinen


128 views
bottom of page